Wie zijn wij?

Marco Wiegers

Marco werkt als fysiotherapeut en EMMETT Advanced Practitioner. Zijn basis ligt in Nordic Walking en sportmassage. Marco had zijn observatievermogen en didactische vaardigheden in diverse andere functies al eerder goed ontwikkeld. Na het volgen van de Bowen opleiding bleek de EMMETT opleiding de aanvulling waar hij al jaren naar had gezocht. Om mensen holistisch te kunnen helpen beter te worden. Vanuit zijn nog steeds groeiende passie ontwikkelt Marco zich verder en is hij intussen representative voor Nederland en België en instructeur bij de humane EMMETT opleidingen.
Met Ria van Rooijen is de samenwerking jaren geleden in Woerden begonnen en geleidelijk gegroeid.

Daarnaast is Marco jaren geleden ook honden en andere dieren gaan behandelen.

Ria van Rooijen

Ria heeft als sportarts o.a. gewerkt bij KNVB, Defensie, de Utrecht marathon, Europese Kampioenschappen luchtdrukwapens. Vanuit het werk als bondsarts KNSA is zij gevraagd door NOC*NSF om in 2008 de ruiterploeg te begeleiden bij de Olympische Spelen van Beijing in Hongkong en is zij opgeleid als World Shooting Para Sport-classifier aangepaste schietsport.

Tevens is zij docent medische basiskennis bij Con Amore en instructeur voor EMMETT Techniek Nederland en België. Zij verzorgt ook maatwerk inspiratiesessies, presentaties e.d. waar zij met veel kennis en vaardigheden haar enthousiasme gebruikt om mensen (m.n. therapeuten en artsen) uit te dagen het beste uit zichzelf te halen. Daarmee draag zij een steentje bij aan het bevorderen van de samenwerking in de zorg.

Ria heeft tijdens haar studie geneeskunde als fysiotherapeut gewerkt en is in 1999 begonnen met haar praktijk Sportgeneeskunde Woerden. Vanaf ongeveer 2011 is haar praktijkvoering steeds meer holistisch maatwerk geworden, is er meer accent bijgekomen in integrale leefstijlgeneeskunde en werd de praktijknaam veranderd. Sinds december 2016 werkt zij als sportarts ook bij Vrouw&Klinieken in Lelystad. Sinds begin 2017 is Ria mede-representative voor EMMETT Techniek Nederland en België.

Sinds 2016 werken Marco en Ria samen binnen EMMETT Centrum Nederland, met EMMETT Techniek als de een onderdeel van de effectieve individueel afgestemde behandelingen.